Acoperis Sarpanta


Confortul familiei tale este cel mai important pentru tine!
In ultimii ani, climatul s a schimbat foarte mult.Importanta izolatiei termice dar si fonice , este deasemeni o etapa care trebuie luata in calcul,inca din timpul proiectarii.

In momentul in care stim ce materiale folosim la constructia casei, vom putea calcula de ce izolatie avem nevoie.Daca o luam in ordinea prioritatilor si a ventilarii aerului, pe primul loc ,este izolatia sarpantelor, fie pe asteriala la intrados, fie peste asteriala.In functie de proiect si de conceptul casei tale, vom stii sa facem alegerea potrivita.


Va recomandam cu caldura ,izolatia termica cu spuma poliuretanica, sistem acreditat si agrementat pentru acest tip de lucrari.Putem folosii mai multe sisteme sau variatii de sisteme diferite.Deoarece la izolatia pe asteriala, nu avem nevoie de o rezistenta la compresiune mai mare decat in mod normal sau de cea pe care o ofera sistemul aplicat, folosim doua tipuri de Spuma Poliuretanica.

Spuma poliuretanica cu celula inchisa, densitate 35, cu o conductivitate variabila intre 0,022 si 0,028, in functie de grosimea dorita sau de bugetul stabilit.Spuma poliuretanica celula deschisa , densitate 10, cu o conductivitate de 0,032 de la 10 cm grosime.La acest sistem este important de precizat ca sub 10 cm sistemul nu mai mentine aceeasi conductivitate, iar peste 10 cm putem scoate eficienta termica mult mai mare.

Putem deasemeni sa combinam cele doua sisteme, cu care putem avea un produs de mijloc din punct de vedere calitativ.


Materie prima folosita:Spuma poliuretanica PUREX NG 0428 celula inchisa , densitate 35;Spuma poliuretanica PUREX NG 0808 celula deschisa , densitate 10;Fiecare sistem in parte este format din doua componente.Componenta A, cantitate 230 kg, componenta B, cantitate 250 kg.

Materiile prime sunt certificate si acreditate de institute europene , de renume , lucru care constituie un avantaj enorm pentru calitatea produsului nostru finit.

Call