GENIDA AB

Hidroizolatii

Materiale folosite:

  • Spuma poliuretanica
  • Poliuree
  • Poliuree hibrida

BASF, Mapei, Polichem Systems,Icynene

 

Hidroizolatiile cu poliureea sunt cele mai cautate in lume.

Acest lucru se datoreaza avantajelor extraordinare pe care acest material Poliureea le are.

Lucrarile pe care le putem executa cu acest tip de material poliureea, sunt:
hidroizolatie bazin, hidroizolatie fundatie, hidroizolatie acoperis, hidroizolatie acoperis tip mansarda, hidroizolatie acoperis tip terasa, hidroizolatie terasa circulabila, hidroizolatie terasa necirculabila, hidroizolatie terasa dreapta, hidroizolatie acoperis bloc, hidroizolatie terasa bloc, hidroizolatie pe carton, hidroizolatie contra infiltratiilor, etc.

De ce este intradevar poliureea cel mai bun material: prin aplicare devine un material compact toata suprafata, are proprietati foarte bune si rezista la schimbarie climatice des intalnite in ultimul timp in tara noastra.

Poliureea nu permite ca diferentele de temperatura intalnite foarte des ca fenomen, sa atace sau sa afecteze hidroizolatia, daca lucrarea a fost executata corect.

Are o elongatie foarte mare, se poate aplica la culoarea dorita de proprietar, are o durata de viata foarte lunga .Datorita polimerizarii rapide, se poate aplica pe orice forma de suport, fara a intalnii fenomenul de scurgere, lucru care ne permite o siguranta foarte mare a hidroizolatiei, fata de membrana poliuretanica, care odata aplicata atat pensulabil cat si wirless, care in mod normal, sa poata atinge stratul de care avem nevoie, membrana poliuretanica monocomponenta sau bicomponenta cu polimerizare intarziata de peste doua ore, trebuie aplicata in straturi succesive,cu timp de 4-6 ore intre straturi , in functie de temperatura atmosferica.

Recomandam cu mare incredere, pentru lucrari de hidroizolatie , poliureea hibrida sau poliureea pura, asta in functie de lucrarea pe care doriti sa o realizati.

Ce fel de constructii se pot izola termic cu spuma poliuretanica?

Datorita proprietatii sale extraordinare de a se fixa pe orice tip de material de constructii, spuma poliuretanica poate fi folosita pentru:

hidroizolatii terase si balcoane de casa;

hidroizolatii logii si balcoane de bloc

hidroizolatie fundatie

hidroizolatie acoperis;

hidroizolatie piscina sau bazin

hidroizolatie rezervor

GENIDA AB - Partenerul ideal pentru lucrari de hidroizolare cu spuma poliuretanica!

Exista mai multe tipuri de spuma poliuretanica, iar alegerea celui potrivit depinde de destinatia cladirii unde urmeaza sa se foloseasca acest material si scopul urmarit. De aceea, pentru cele mai bune rezultate, indiferent de proiect, recomandam colaborarea cu un expert in izolatii cu spuma poliuretanica, cu un portofoliu vast.

Cu o experienta de 18 ani in domeniul izolatiilor cu spuma poliuretanica, noi, echipa GENIDA AB, am efectuat lucrari atat pentru propiretati private, cat si pentru constructii civile sau industriale la care, pentru a ne asigura ca munca noastra rezista in timp, am tinut cont de conditiile de mediu si de trafic specifice fiecarui proiect executat in parte.

Principiile de baza dupa care ne ghidam la orice lucrare sunt: calitatea, seriozitatea si profesionalismul. Aceste idei ne-au ajutat sa ne perfectionam si totodata sa ne creem un renume in industria constructiilor, fiind acum apreciati atat pe plan national, cat si peste hotare.

Ce spun clientii?

Lucrări de excepție în izolații!
Teo Sandu
Energie MAXIMA , Seriozitate , Calitate , PERFORMANTA !!!
Cezar Caleap
Experiența și profesionalism !
Elena Tofan
Ai nevoie de o hidroizolatie?

Contactati-ne

Vom încerca să vă răspundem în următoarele 24 de ore

Solicita oferta

Pentru mai multe informatii sau cereri de oferte, ne puteti contacta prin urmatorul formular de contact

Ne gasiti la sediul firmei Genida AB SRL din Focsani:

Str. Vrancei nr.6, Focsani, Vrancea

+40 724 257 882

contact@genida-ab.ro

 

Program: Ne puteți întâlni cu programare de 

Luni pana Vineri de la 08:30 pana la 17:30