GENIDA AB

Izolatii fonice spuma poliuretanica

Ce este spuma poliuretanica?

Din punct de vedere chimic, spuma poliuretanica este o solutie formata din doua substante distincte si anume diizocianat si poliol, care se tine sub presiune in recipiente ermetic inchise. Pentru cele mai bune rezultate, spuma poliuretanica trebuie agitata bine inainte de utilizare asa incat substantele din care este formata sa se amestece corespunzator.

Mai nou, in constructii, spuma poliuretanica sa foloseste in ziua de azi pentru o gama larga de aplicatii precum izolatii fonice, hidroizolatii sau izolatii termice. Popularitatea ei sa datoreaza atat modului foarte simplu de aplicare, aderentei crescute pe orice fel de suprafata, cat si proprietatilor sale caracteristice care nu pot fi gasite si la alte substantie si materiale.

GENIDA AB - De ce sa colaborezi cu noi pentru executarea unei lucrari de izolatie fonica?

Fiecare proiect este diferit. In plus, exista atat de multe tipuri de spuma poliuretanica incat este dificil sa-l recunosti pe cel mai bun pentru lucrarea ta, daca nu ai experienta in executarea izolatiilor. De aceea, prin apelarea la un expert in detrimentul unui proiect DIY sau lucrului cu un constructor generalist, poti obtine rezultate pe termen lung, facand ca investitia sa fie cu atat mai profitabila.

Compania noastra, GENIDA AB, a ajuns deja la cel de-al 18-lea an de existenta pe piata. In tot acest timp, portofoliul nostru de lucrari s-a marit cu sute de proiecte realizate cu succes, lucru care ne recomanda ca experti in domeniul izolatiilor de orice tip.

Executam izolatii fonice, izolatii termice si hidroizolatii atat pentru proprietati private cat si pentru cladiri publice cu diferite destinatii. De asemenea, indiferent de amploarea proiectului, sau statutul clientului pe care il servim, principiile noastre de baza sunt aceleasi: calitate, seriozitate si profesionalism, trei idei care ne-au adus recunoastere nationala si internationala.

Ai nevoie de o hidroizolatie?

Contactati-ne

Vom încerca să vă răspundem în următoarele 24 de ore

Solicita oferta

Pentru mai multe informatii sau cereri de oferte, ne puteti contacta prin urmatorul formular de contact

Ne gasiti la sediul firmei Genida AB SRL din Focsani:

Str. Vrancei nr.6, Focsani, Vrancea

+40 724 257 882

[email protected]

 

Program: Ne puteți întâlni cu programare de 

Luni pana Vineri de la 08:30 pana la 17:30