GENIDA AB

Izolatii fonice cu spuma poliuretanica

De ce Izolare fonica?

Pentru a începe o relatare despre izolarea fonică trebuie să luăm la cunoștință câteva aspecte importante. Scopul unei izolații fonice este de a reduce zgomotul, zgomot pe care-l putem defini ca sumă de sunete supărătoare, deranjante și absolut nedorite de anumite urechi.

Sunetul înseamnă energie. Această energie este produsă, se propagă prin aer, prin structura materialelor, sunt absorbite sunt reflectate pentru ca apoi să ajungă la receptor. Așadar, pentru a ne proteja de zgomot avem următoarele opțiuni:

  • reducerea intensității sursei de zgomot;
  • depărtarea sursei de zgomot față de receptor sau invers;
  • o reflecție cât mai mare a peretelui despărțitor;
  • o absorție cât mai mare a sunetului la nivelul peretelui despărțitor

GENIDA AB - De ce sa colaborezi cu noi pentru executarea unei lucrari de izolatie fonica?

Fiecare proiect este diferit. In plus, exista atat de multe tipuri de spuma poliuretanica incat este dificil sa-l recunosti pe cel mai bun pentru lucrarea ta, daca nu ai experienta in executarea izolatiilor. De aceea, prin apelarea la un expert in detrimentul unui proiect DIY sau lucrului cu un constructor generalist, poti obtine rezultate pe termen lung, facand ca investitia sa fie cu atat mai profitabila.

Compania noastra, GENIDA AB, a ajuns deja la cel de-al 18-lea an de existenta pe piata. In tot acest timp, portofoliul nostru de lucrari s-a marit cu sute de proiecte realizate cu succes, lucru care ne recomanda ca experti in domeniul izolatiilor de orice tip.

Executam izolatii fonice, izolatii termice si hidroizolatii atat pentru proprietati private cat si pentru cladiri publice cu diferite destinatii. De asemenea, indiferent de amploarea proiectului, sau statutul clientului pe care il servim, principiile noastre de baza sunt aceleasi: calitate, seriozitate si profesionalism, trei idei care ne-au adus recunoastere nationala si internationala.

Ai nevoie de o hidroizolatie?

Contactati-ne

Vom încerca să vă răspundem în următoarele 24 de ore

Solicita oferta

Pentru mai multe informatii sau cereri de oferte, ne puteti contacta prin urmatorul formular de contact

Ne gasiti la sediul firmei Genida AB SRL din Focsani:

Str. Vrancei nr.6, Focsani, Vrancea

+40 724 257 882

contact@genida-ab.ro

 

Program: Ne puteți întâlni cu programare de 

Luni pana Vineri de la 08:30 pana la 17:30