Pardoseli poliuretanice

Sistemele de pardoseli poliuretanice au o multime de aplicatii datorita solutiilor de acoperire si eficientei la aplicare si exploatare . Aceste sisteme sunt elastice , flexibile , absorb socurile , micsoreaza efortul fizic si oamenii isi pot demonstra mai bine abilitatile sportive.Mersul devine mai confortabil pe asemenea pardoseli antiderapante , rezistente la abraziune , solide si antifonice.

Peliculele de pardoseli au aspect frumos , uniform cu variatii de culori si diferite grosimi de strat. Sunt deasemenea , numite si pardoseli economice si nu necesita costuri de exploatare mari , pot fi aplicate atat la exterior cat si la interior , putandu-se efectua reparatii la pardoseli doar pe suprafata afectata .Deoarece aceste pardoseli sunt rezistente la praf , la spalari cu detergenti si agenti de decontaminare , rezistente la ploaie si zapada  , ele isi mentin aspectul frumos si durabilitatea pe perioade indelungate .Daca veti cauta pardoseli moi , care dau senzatia de moale la pasire ,atunci acestea sunt cele mai bune pentru ca se si aplica foarte usor.

Proprietatile enumerate mai sus fac ca acestea sa fie solicitate des ca sisteme de pardoseli pentru piste de atletism chiar si de 12,7 mm.

Este indicat sa folositi pardoseli poliuretanice ca inlocuitor pentru covoarele de PVC deoarece ponteaza in totalitate fisurile , avand suprafata continua chiar si la imbinarea cu peretele , astfel igienizarea facandu-se mult mai usor .

Covorul cauciucat  este compus fulgi de cauciuc mixat cu membrana poliuretanica monocomponenta sau membrana poliuretanica bicomponenta . Avantajele sunt multiple , aspect placut , suprafata perfect plana , continua , fonoabsorbanta , elasticitate si flexibilitate , atenueaza forta de impact, durabilitate in timp , rezistenta excelenta la socuri fizico-mecanico , rezistenta la apa , rezistenta la raze UV si variatii mari de temperatura , se poate decontamina , costuri reduse de intretinere , o gama variata de culori , efecte decorative deosebite.

Covoare cauciucate recomandate pentru locuri de joaca pentru copii , sali de sport , baruri , cluburi , terase, piscine.

 

Call