Spuma poliretanica rigida

Spuma poliretanica rigida este usoara,rezistenta la vant,temperaturi si conditii meteo extreme , fiind astfel cel mai eficient dintre toate materialele comerciale existente pe piata in acest moment.

Anveloparea unei cladiri constituie un sistem de componente care poate proteja impotriva miscarii necontrolate a caldurii , aerului si umiditatii.Adevarata performanta a anveloparii unei cladiri nu poate fi masurata numai prin coeficientul de transfer termic ,singur ,trebuie deasemenea luate in considerare ,circulatia aerului , controlul umiditatii , sanatatea ,siguranta , durabilitatea ,confortul si eficienta energetica.Spuma poliuretanica rigida are toate aceste calitati si cerinte pentru noile  constructii cat si pentru renovarea celor vechi.

Traditionalele, vata minerala , poliestirenul , etc, doar acopera suportul pe care se pot aplica , nu sigileaza cavitatile zidului , „de la cap la coada , de sus pana jos” . Infiltrarea aerului prin puntile termice (imbinari , dibluri ) face ca aceste materiale sa fie mai putin eficiente in comaparatie cu spuma poiuretanica rigida. Spuma , nu numai ca adera perfect la suport dar creaza aupra fundatiei , zidurilor , podelelor , acoperisului , o sigilare totala , o bariera izolatoare care opreste orice infiltrare necontrolata de aer , facand casa dumneavoastra mult mai confortabila , reducand semnificativ costurile pentru incalzire iarna si costurile pentru racire ,vara.

Protejati-va familia si salvati-va banii in acelasi timp , prin izolarea cu spuma poliuretanica rigida .Mucegaiul produce spori fini , nesesizabili in prima faza .Acesti spori sunt purtati de curentii de aer intre exterior si interior continuu .Cand acesti spori de mucegai  de depun pe umezeala , igrasie , vor incepe sa se dezvolte .Exista mucegaiuri ce se pot dezvolta si pe lemn, hartie , covoare , tapete sau pe alimente.

Cand umiditatea se acumuleaza excesiv in interior , cresterea acestora se petrece intodeauna , mai ales in locuri ascunse ,unde nu se pot depista , implicit , inlatura. In acest caz, nu exista cale de a elimina mucegaiul si sporii din mediu ambiental interior , singura cale de a controla dezvoltarea mucegaiului , ciupercilor , este controlul umiditatii .

Spuma poliuretanica rigida este cheia acestei probleme , controlul total al confortului.

Call